Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от играта
Коментари Харесай

Ачиари: Направихме много добър мач, момчетата се раздадоха на 100%

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана удовлетворен от играта на отбора в равенството с ЦСКА 1948. Двата тима приключиха при резултат 0:0 в мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

" Поздравявам моите играчи, направихме доста добър мач. Жалко, че не успяхме да вкараме гол от всички положения, които имахме. Много съм удовлетворен, тъй като играхме против добър тим. Моите играчи направиха доста положения, доста добре се показаха. Мисля, че нашите почитатели би трябвало да са удовлетворени, тъй като момчетата се раздадоха на 100%, само че не успяхме да спечелим мача за тях ", показа той.

" Предният мач също бе добър, имахме някои проблеми, само че в този момент ще имаме в една седмица три мача и ще вършим доста промени на футболистите. Това е нашият път, да сме печеливш тим и да се забавляваме на терена ", сподели още наставникът на заралии.

" Аз мога да приказвам за двата мача, които аз съм водил. Трябва да работим върху нападението. Аз съм удовлетворен, тъй като имахме положения. Аз знам, че ще вкарваме в идващите мачове ", добави Ачиари.

След това той разяснява идния мач с Ботев Пловдив.

" Треньорите ми описаха за дербито. Аз мислех единствено за този мач. От на следващия ден ще стартирам да проучвам. Казаха ми, че ще бъде без аудитория този мач. Би било хубаво да е с аудитория и да подарим една победа на нашите почитатели "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР